Rangkaian pembersih wajah Hada Labo

Rangkaian pembersih wajah Hada Labo

Wajah anggun menawan bermula dengan kulit yang bersih. Oleh itu, rejim pembersihan yang kerap penting untuk membantu menanggalkan kotoran dan sel kulit mati daripada permukaan kulit.

Kotoran, minyak dan sel kulit mati yang terkumpul bukan saja menyebabkan kulit kusam tidak bermaya tetapi turut menghalang kulit daripada menyerap kandungan berfaedah produk penjagaan kulit.

Jenama terkenal, Hada Labo memperkenalkan tiga produk pembersihan wajah terbaru iaitu pembersih wajah Deep Clean & Blemish Control, Deep Clean & Pore Refining dan Hydra & Whitening.

Setiap satu produk memberi tumpuan kepada masalah kulit tertentu dialami seseorang.

Ia dirumus dengan Bentonite Clay yang mempunyai 70 jenis mineral hasil mendapan abu gunung berapi semula jadi. Bahan ini membantu menyerap kotoran dan minyak dengan efektif daripada kulit.

Selain teksturnya yang halus, ia mampu menanggalkan sel kulit mati serta membersihkan liang pori dan memperbaiki tekstur kulit.

Asid hyaluronic ramuan penting dalam produk pembersih wajah ini kerana ia memiliki perintang kelembapan serta memelihara dan mengunci lembapan jauh ke dalam kulit untuk kelembapan berpanjangan.

Rangkaian pembersih wajah Hada Labo boleh didapati di farmasi seluruh negara.

Pembersih wajah Hada Labo Deep Clean & Blemish

* Ia sesuai untuk kulit berjerawat dan berminyak. Kandungan Wild Pansy dalam produk ini mempunyai kuasa antijerawat dan membantu menyeimbangkan kadar sebum kulit wajah.

Ia juga mengandungi asid salicylic untuk menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit lebih sihat, bersih dan mulus.

Pembersih wajah Hada Labo Deep Clean & Pore Refining

* Ia sesuai untuk kulit dengan bukaan liang pori yang besar serta berminyak. Produk ini membersih dengan mendalam, mengawal penghasilan sebum, membantu mengecilkan saiz liang pori dan memperbaiki penampilan kulit.

Produk ini mengandungi alpaflor alpsebum (dari pokok alpine) yang membantu mengawal aktiviti menghasilkan sebum, mengekalkan kulit tanpa kilauan dan liang pori kurang jelas.

Pembersih wajah Hada Labo Hydra & Whitening

* Produk ini sesuai untuk kulit kusam dan kering. Ia mengandungi bahan antioksidan dan agen pencerahan kulit yang efektif selain fucosorb iaitu ekstrak rumpai laut yang berfungsi dalam pembinaan rangkaian selular kulit dan mempunyai kesan lembapan serta antioksidan.