Tertekan Dengan Masalah Rumahtangga?

Krisis atau masalah dalam hidup lebih-lebih lagi dalam alam rumahtangga pasti tidak akan pernah berakhir. Di sini saya kongsikan rahsia untuk menjadikan kepahitan yang anda rasai selama ini kepada suatu kemanisan dalam mengecapi kebahagiaan dalam kehidupan…

Setiap penyakit ada ubat yang Tuhan turunkan begitu juga setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Lebih molek memohon kepada Tuhan agar memberi jalan keluar kepada setiap permasalahan dan berusaha, daripada berpecah-belah dan bercerai.

BAHAGIA DAN DUKA ITU RUPANYA PERMAINAN DIRI SENDIRIDan kini juga baru saya tahu rupa-rupanya segalanya adalah berpunca daripada diri saya sendiri. Saya sendiri yang mencipta dukalara dan tangisan itu. Bermakna, hanya saya sendiri yang boleh mencipta bahagia. Bahagia dalaman dan luaran.

Dulu, saya sering menuding jari kepada suami menyalahkan beliau atas segala konflik yang melanda. Saya sering nampak kekurangannya sedangkan kekurangan diri sendiri saya tidak akui.

Anda mungkin sering mengagumi pasangan romantik yang berjalan berpegangan tangan, dan berkata sendirian, “Alangkah bahagianya mereka, tapi aku…? Dah nasib badan..”

Ingatlah, setiap anugerah Tuhan itu adalah yang terbaik bagi anda, cuma terpulang pada anda menjadikannya baik atau sebaliknya.

Dengan menghayati segala panduan di dalam ebook ini, anda akan mengetahui hikmah dan ‘motif’ disebalik setiap kejadian yang menimpa. Segala persoalan yang bersarang di hati anda juga akan terjawab.

Jadi, adakah anda ingin terus dirundung kekecewaan dan kesedihan dengan keadaan mahligai anda itu? Anda boleh ‘menelan’ semuanya walaupun pahit jika anda mahu

INILAH YANG ANDA PERLUKAN SEKARANG!


"Rumahtanggaku Aroma Syurga"
Untuk keterangan lanjut, sila klik sini.