Jam tangan skarf Moschino

Koleksi terbaru Moschino Cheap And Chic sempena rekaan musim luruh menampilkan koleksi jam tangan bergaya bersama skarf yang menawan.Apa yang menarik mengenai jam tangan ini adalah seutas jam tangan yang kelihatan seperti skarf dengan menampilkan ciri-ciri kewanitaan.

Skarf ini diperbuat daripada 100 peratus kain jenis sutera dengan cetakan berwarna-warni yang menampilkan simbol klasik ikonografi Moschino.

Antaranya termasuklah simbol helaian daun serta ikon klasik, simbol jantung Moschino sebagai daya penarik. Manakala permukaan jam pula diperbuat daripada keluli tahan karat berwarna putih dan juga emas.

Bagi yang berani menampilkan fesyen terbaru keluaran jenama dari Itali ini, sudah tentu bertuah kerana koleksi ini turut didatangi dengan koleksi tambahan.

Jam ini turut didatangkan dengan tali jam yang diperbuat daripada kulit dalam dua warna pilihan iaitu hitam dan putih.

Oleh itu, pemilihan jam ini sudah tentu memberikan kelebihan buat anda untuk menghiasi pergelangan tangan dengan skaf mahupun tali kulit.

Dwi pilihan itu memberikan pandangan yang berbeza sama sekali buat pemakai untuk menggayakan jam tersebut bersama apa jua fesyen.

Selain itu, skarf tersebut juga boleh digayakan dengan pelbagai cara antaranya menyimpulkannya sekitar leher dan pergelangan tangan, memakai sebagai cekak rambut, melingkari sebagai tali pinggang ataupun sekadar mengikatnya pada pemegang beg tangan.

Koleksi terbaru ini didatangi dalam lima warna yang menawan iaitu merah, biru, merah jambu, kuning dan hitam yang amat bersesuaian untuk dipadankan dengan fesyen terkini.

Aksesori ini boleh didapati pada harga antara RM475 ke RM550 di semua cawangan Isetan, Parkson, Pavilion, Robinsons dan juga Tangs.

Oleh AHMED SYAHRIL ZULKEPLY