Produk Makanan Minda Terkini AFTL - GeniusXtra Mind & Soul

GeniusXtra Mind & Soul

Penggunaan Teknologi VNP AFTL dipermudahkan lagi dalam bentuk pil homeopathy. Mampu mengimbangi Hati, Minda, Tubuh, & Rohani ke arah lebih tenang, fokus, tajam ingatan, cergas, cerdik serta sahsiah berketerampilan! Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia.

Kebaikan GeniusXtra

Bersahsiah insan, tenang, fokus, berkeyakinan, penghasil pembelajaran berkesan, cemerlang akademik, pencapai wawasan
pendidikan (JERIS). - Jasmani, Emosi, Rohani, Intelek & Sahsiah yang seimbang, mudah direalisasikan!

Diperbuat daripada bahan berasaskan gula sukrosa yang diadun dengan mineral semulajadi seperti Ferrum, Kalsium, Kalium, Magnesium & Natrium. Ini adalah Sumber Utama yang sangat diperlukan dalam memberi keseimbangan kepada Minda & Tubuh.

Penghayatan Teknologi VNP AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan berserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju memproses data, mengingat & mengimbas kembali maklumat yang diperolehi dengan pantas kerana:

* Tenaga Hayat tubuh meningkat sehingga memperbaiki fungsi otak daripada normal 5% – 10% kepada lebih 10%. Lebih tenaga untuk berfikir, lebih terbuka pemikiran dan lebih berketerampilan.
* Memperbetul dan memperkuat “Laluan Bioelktrik Tubuh” daripada mendatar kepada menegak, satu keadaan di mana secara fizikalnya, “Tenaga Terangkat ke atas”, hati, minda, komunikasi, pendengaran, penglihatan dan sistem saraf tubuh menjadi selaras dan selari, harmoni, tepat dan laju.
* VNP AFTL - tenaga “hening” yang “menstabil” semua keadaan.

Keberkesanan GeniusXtra

* Meningkatkan tahap kecegasan otak dan perasaan.
* Mudah, ceria dan bertenaga ketika bangun tidur.
* Cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat yang dibaca.
* Meningkatkan keyakinan diri dan berani ke hadapan.
* Memperbaiki aura tubuh & mencukupkan keperluan sel.
* Melegakan migrain, demam ringan dan penyakit saraf.
* Mengurangkan panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, penakut dan panas baran.


Cara Pengambilan

Disyorkan bagi permulaan pengambilan GX, pada 3 hari yang pertama, untuk kesan lebih baik, ambil 1.5 liter air mineral, masukkan 21 biji GX dan dibiarkan larut selama 8 jam. Kemudian baru diminum. Air tersebur perlu dihabiskan dalam masa 1 hari. Pada hari ke-4, gunakan menu yang disarankan. * Rujukkan menu aturan pengambilan dilampirkan di akhir halaman.

Cara pengambilan biasa, dihisap atau dikemam bawah lidah sebelum tidur dan selepas bangun pagi. Untuk kesan yang terbaik, bacakan doa mengikut agama masing-masing, atau niat, atau fokus terhadap sasaran kejayaan anak atau pengguna, sebelum atau semasa mengambil GX.

* Elakkan mengambil minuman berkafien, teh , kopi, air gas atau nescafe sekurang-kurangnya ½ jam sebelum dan selepas mengambil GX.
* Jangan disimpan di dalam peti sejuk atau di tempat yang panas, atau terdedah kepada sinaran matahari, atau berhampiran barangan elektrik.
* Jangan dipegang dengan tangan. Gunakan sudu atau penutup botol.
* Tiada masalah jika tergoncang tetapi jangan dengan sengaja menggoncang dengan terlalu kuat.
* Pastikan tempat simpanan tiada bau-bauan yang kuat.

Laman Web AFTL