Dr Jism Al Jabbar

Dr Jism bukan lagi nama asing dikalangan jenama produk- produk kesihatan pilihan masyarakat dunia.Prestasi yang ditunjukkan oleh mesin ini yang terus kukuh berada dalam pasaran selama sepuluh tahun.

Alat ini telah banyak membantu manusia seluruh dunia dalam menjalani kehidupan dalam keadadn sentiasa sihat dan sempurna.keupayaanya untuk melancarkan peredaran darah melalui getaran elektrik telah terbukti sejak awal penghasilanya.

Pelbagai penyakit dapat diubati dengan penggunaanya.Antaranya darah tinggi, kencing manis, migrain, kolestrol tinggi, “stroke” gout, batu karang, asthma, lemah syahwat, senggugut, haid tidak teratur, penuaan, lemah lemah sendi dan lain2 lagi. Kaedah rawatan sekarang yang mencecah hampir puluhan ribu ringgit, membebankan sesetengah pesakit untuk meneruskan rawatan

Melalui penggunaan Dr Jism ianya bukan sahaja menjimatkan puluhan ribu ringgit bahkan ianya tidak membebankan pesakit kerana ianya dapat dilakukan hanya dirumah.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk ini, layari laman web Al Jabbar: www.aljabbar.com.my atau hubungi talian 03-87379476 atau 03-87346372 atau datang sendiri ke No 13, Jalan Prima Saujana 1/1A, Taman Prima Saujana, Seksyen 1, Kajang, Selangor.

Bagi yang ingin mendapatkan produk ini, mereka boleh menggunakan kaedah pembayaran mudah dan pinjaman disediakan bagi ahli koperasi berdaftar.